Monitaitoinen maanrakentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 25.10.2021

Oletko kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta maanrakennus- ja kivitöistä?
Etsimme monitaitoista maanrakentajaa monipuolisiin työtehtäviin!

Asiakkaamme etsii itselleen pitkäaikaista tekijää, jolta sujuisi maanrakennustyöt kaapelinvetotyömaalla. Kaipaamallamme tekijällä on jo jonkin verran kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä täryjyrästä. Näiden työtehtävien lisäksi pääset tekemään osaamisesi mukaan kivityöt sekä talvella lumen auraus. 

Palkkaus infra-alan tes mukaan, matkakorvauksia unohtamatta. Tämän hetkinen kohde sijaitsee Tampereen alueella, mutta kohteet voivat vaihdella Pirkanmaan sisällä. Kerro meille hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi, josta voimme jutella lisää videohaastattelussa!

Jos emmit riittääkö kokemuksesi, laita meille tietosi siitä huolimatta! Etsitään sinulla kokemustasi ja kiinnostustasi vastaavaa työtä, on se sitten tämä kyseinen työmaa tai jokin muu alkava kohde.

Raksatiimin Jenna hoitaa rekrytointia eteenpäin ja voit olla häneen yhteydessä jos sinulla herää kysyttävää!

Jenna Rantanen, HR-konsultti p. 040 667 9544

Avainsanat: maanrakennus, kivityöt, raksa, rakennusala, kokopäivätyö, Pirkanmaa, Tampere 

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.