Monipuolinen rakennustyöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.8.2022

Osaavalle rakennustyöntekijälle töitä tarjolla!

Etsimme asiakasyrityksemme uudistyömaalle Tampereelle rakennusalan kokenutta tekijää, jolta onnistuu monipuolisesti erilaiset rakennustyöt – vaikkapa esimerkiksi valuista aina viimeistelytöihin asti. Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta raksalta, kokonaisvaltaista ymmärtämistä rakentamisesta ja mielellään myös alan koulutusta, jotta suoriudut tarpeen tullen töistä myös itsenäisesti. Hyvälle tekijälle töitä on mahdollisesti tarjolla pidempikin pätkä, ja kohteen valmistuttua on aina mahdollista siirtyä seuraavalle työmaalle. 

Työn aloitus sovitusti ja palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, mutta kuitenkin rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia! Työt sijoittuvat lähtökohtaisesti aina arkipäiville ja työaika onkin raksalla mukavan säännöllinen klo. 7–15.30.

Ps. Muistathan että työllistymisen edellytyksenä on takataskusta löytyvä ja voimassa vieläpä oleva työturvallisuuskortti.

Soittele rohkeasti lisätietoja tai haastatteluaikaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi.

avainsanat: avoimet työpaikat, sekari, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.