MIG/MAG hitsaaja HST Konepaja Oy

Kokoaikainen

Hämeenlinna, Janakkala

Haku päättyy 2.4.2023

Etsimme asiakkaallemme HST Konepaja Oy:lle MIG/MAG hitsaajaa!

HST Konepaja Oy on Tervakoskella sijaitseva perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 20 metallialan ammattilaista. Kyseessä on ammattitaitoinen ja monipuolinen alihankintakonepaja, jonka vahvuutena on korkeatasoisten hitsaustöiden valmistaminen asiakkailleen. Voit lukea lisää yrityksestä täältä!

Nautitko erilaisista, haastavistakin hitsaustehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? Hienoa, jatka lukemista!

Työnkuva:
Työnkuvaasi sisältyy erilaisia mustan raudan MIG/MAG hitsaustöitä umpilangalla. Työ on tarkkaan konepiirustusten mukaan tehtävää hitsausta ja tulet tarkastamaan omat työt sekä tehdyn työn jäljen itse. Hitsauspisteesi ohitse liikkuu sekä yksittäiskappaleita että pienempiä sarjoja ja hitsattavien materiaalien paksuudet vaihtelevat 10–40 mm välillä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta aikaisempaa hitsauskokemusta sekä alan koulutusta. Eduksesi luetaan TIG- hitsausosaaminen. Muu metallialan tuntemus/osaaminen katsotaan ehdottomasti eduksesi, joten kerrothan hakemuksessasi muustakin osaamisestasi! Hakijalta ei vaadita voimassa olevia hitsausluokkia, sillä luokat on mahdollista suorittaa kätevästi työn ohessa.

HST Konepajalla työaika on liukuva, 40 h/vko ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme:
– työtä pelkäämätöntä asennetta
– kuvienlukutaitoa
– kurinalaista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua oppia uutta

Saat vastineeksi mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vaihtelevissa tehtävissä, ja menestymisesi tueksi saat ammattitaitoisten kollegoiden jatkuvan tuen. Tarjoamme sinulle kokopäiväisen vakituisen työn monipuolisten työtehtävien parista. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan, tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Hae heti!
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten tarkempia lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö HR-konsultti Camilla Lehto / 040 516 9393

Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!