MIG/ MAG hitsaaja

Kokoaikainen

Ähtäri

Haku päättyy 6.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Ähtäriin hitsaajaa

Työnkuvaus:

Työtä tehdään yrityksen omien tuotteiden parissa, suurella ammattiylpeydellä. Pitkä kokemus ja loistava ammattitaito luo pohjan laadukkaille tuotteille. Työssä hitsataan vaihtelevan kokoisia kappaleita räätälöidysti asiakkaiden tarpeisiin. 

Toivomme hakijalta:

Olemme kiinnostuneita aloittelevista metallialan osaajista sekä jo kokeneista konkareista. Olet tähän tehtävään sopiva henkilö, jos olet oma-aloitteinen sekä innostunut hitsaamisesta, ja voisit kuvailla itseäsi ahkeraksi, tunnolliseksi ja sitoutuneeksi työntekijäksi. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää kuntoa. Voimassaolevat hitsausluokat, työturvallisuus- sekä tulityökortit lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

  • pitkäaikaiseen työsuhteen
  • hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
  • arvokasta työkokemusta
  • mukavan työporukan ja rennon ilmapiirin

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Hakemukseen liitä tietoja aiemmasta työkokemuksestasi sekä myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitusajankohdasta voidaan myös neuvotella.

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

040 706 9967

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

0406886545

Avainsanat: kokoaikatyö, hitsaaja, metalliala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.