MIG-hitsaajia

Kokoaikainen

Eura, Säkylä, Köyliö

Haku päättyy 16.10.2022

Haemme asiakkaallemme MIG-hitsaajia Kauttualle. Asiakasyrityksemme pääasiallinen toimiala on konepajateollisuus ja metallityöt. 

Työnkuvaus: 
Työssä käytettävä hitsausmenetelmänä on MIG. Hitsattava materiaali on mustaa rautaa ja vahvuudeltaan 10–80 mm ja toivommekin sinulta kokemusta vahvojen materiaalien hitsauksesta. Piirustustenlukutaito katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Työ on pääsääntöisesti päivävuoroa 7-15.30. 

Toivomme sinulta:
Hitsaajan työkokemusta ja/tai alan koulutusta, voit myös olla aloitteleva hitsaaja, sillä työhön kyllä opastetaan. Lisäksi toivomme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä ja reipas asenne. Toivomme myös, että haluat kehittyä työssäsi ja olet motivoitunut työskentelemään metallialalla.
 
Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on vuosikymmenien ajan toiminut kotimainen yritys. Saat työhösi kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi hitsaajan työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Kannattaa jättää hakemus, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (myös WhatsApp)

Avainsanat: hitsaaja, päivätyö, metalli, mig

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.