MIG-hitsaaja Poriin

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 21.8.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin hitsaajaa. Asiakkaamme on suomalainen metallialan yritys, joka on toiminut alalla jo pitkään. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisesti erilaisia metallialan palveluita. Yrityksen tavoitteena on kehittää sekä laajentaa toimintaansa aktiivisesti. Yrityksen arvoja ovat muun muassa laatu sekä kestävä kehitys. 

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kappaleiden hitsausta. Hitsattava materiaali on pääasiassa mustaa, mutta satunnaisesti myös kirkasta. Hitsausmenetelmänä MIG, mutta TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. Hitsauksen lisäksi työnkuvaan kuuluu osaamisen mukaan myös mm. polttoleikkaus, hionta ja sahaus. Näistä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan uusia työtehtäviä voidaan opettaa hitsaustyön ohessa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 7-15:30 välisenä aikana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi kohtalainen piirustusten lukutaito on edellytyksenä työssä. Voimassa olevat hitsausluokat sekä työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Toivomme sinulta motivoitunutta ja reipasta otetta työhön, lisäksi työnjälkesi on tarkkaa ja huolellista. 

Tarjoamme sinulle:
Saat kunnollisen perehdytyksen ja pääset osaksi mahtavaa työporukkaa. Pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja lisäksi pääset oppimaan uutta. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään asiakkaan kirjoille. Sinulla on siis tilaisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja työtehtävästä:
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: hitsaus, teollisuus, hitsaaja, päivätyö, mig, tig

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.