MIG-hitsaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 26.6.2022

Osaatko hitsata? Kaipaatko uusia haasteita? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakasyritykseemme MIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työssä tehdään hitsausta käsin ja pyöritys-, sekä nippahitsauskoneella. Työ vaatii tarkkuutta ja hyvää kädenjälkeä. Työ on kokoaikainen, ja sitä tehdään arkipäivinä päivävuorossa.

Toivomme sinulta:
Hitsaajan työkokemusta ja/tai alan koulutusta, voit myös olla aloitteleva hitsaaja, sillä työhön kyllä opastetaan.  Arvostamme sitä, että olet oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Toivomme, että sinulla on halua kehittyä työssäsi ja olet motivoitunut työskentelemään metallialalla.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on vakavarainen ja pitkään alalla toiminut, oman alansa edelläkävijä. Tarjoamme sinulle siistin työympäristön, mukavat työkaverit ja mielenkiintoisen työn. Palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta töitä voi olla myös pidemmäksi aikaa. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi laittamalla hakemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Kerro, mitä olet tehnyt aiemmin ja millainen palkkatoive sinulla on. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
0406886545

Avainsanat: Mig-hitsaaja, hitsaaja, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.