MIG-hitsaaja

Kokoaikainen

Keuruu

Haku päättyy 31.10.2021

Osaatko hitsata? Kaipaatko uusia haasteita? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakasyritykseemme MIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työssä tehdään hitsausta MIGillä ja robotilla. Työ vaatii tarkkuutta ja hyvää kädenjälkeä. Työ on kokoaikainen, ja sitä tehdään päivävuorossa klo 7-15.30. 

Toivomme sinulta:
Hitsaajan työkokemusta ja/tai alan koulutusta. Voimassa olevat luokat katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös työn ohessa. Arvostamme sitä, että olet oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Toivomme, että sinulla on halua kehittyä työssäsi ja olet motivoitunut työskentelemään metallialalla.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on vakavarainen ja pitkään alalla toiminut, oman alansa edelläkävijä. Tarjoamme sinulle siistin työympäristön, mukavat työkaverit ja mielenkiintoisen työn. Palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta töitä voi olla myös pidemmäksi aikaa. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi laittamalla hekemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Kerro, mitä olet tehnyt aiemmin ja millainen palkkatoive sinulla on. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
0407069967

Avainsanat: Mig-hitsaaja, robottihitsaaja

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.