Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Laitila

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakkaallemme metallityöntekijää. 

Työnkuva:
Työnkuvasi on monipuolinen ja määräytyy pitkälti osaamisesi mukaan. Työhösi voi sisältyä pintakäsittelyä, levytyökeskuksen käyttöä ja ohjelmointia, särmäyspuristimien käyttöä sekä laadunvalvontaa. Toivomme sinulta metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta kerrytettyä osaamista. Piirustusten lukutaito ja työturvallisuuskortti lasketaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään työnkuvasta riippuen joko kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaallamme on moderni konekanta ja osaava henkilöstö. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen työhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat välittävän ja aktiivisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko?

Tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemus jo tänään! 

Lisätietoja: 
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: levytyökeskus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö, metallityöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.