Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Kerava, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 26.3.2023

Kiinnostaako monipuoliset metallialan työtehtävät? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta metallityöntekijä Helsinkiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme työntekijöillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus RST-tuotteiden valmistuksesta. Yrityksen palveluihin kuuluvat niin asennus-, mitoitus- kuin konsultointityötkin, jotka räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaisesti. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti erilaisia teollisuuden metallitöitä, ja työtehtäviisi kuuluvat erilaisten metalliosien rakentaminen mittatilaustyönä. Työpäiväsi vietät pääosin pajalla Malmilla, mutta mittaustyöt sekä tuotteiden asennukset suoritetaan asiakkaiden luona Uudenmaan alueella. Aiempaa kokemusta asennustehtävistä sinulla ei tarvitse olla, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Viikoittainen työaikasi on 40h maanantaista perjantaihin aamuvuorossa ja työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta metallitöistä ja kuvanlukutaitoa
  • Kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviin sekä halua oppia uutta
  • Omatoimista ja reipasta työasennetta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, ja asiakkaiden luokse kuljet työautolla. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan ja tiiviin työporukan sekä kannustavat esihenkilöt. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakkaamme omille kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Avainsanat: mekaniikka-asentaja, koneenasentaja, asentaja, mekaaninen asentaja, metallityöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!