Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Eura

Haku päättyy 22.5.2022

Haemme asiakkaallemme Euraan metallityöntekijää.

Asiakasyrityksemme tekee huoltoa, kunnossapitoa ja asennusta ympäri Satakuntaa ja Varsinais-Suomea. Sinun toimipisteesi sijaitsisi Eurassa. Työnkuva on monipuolinen ja siihen sisältyy mm. hitsausta, laserleikkausta ja särmäystä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä alan koulutusta. Voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä hitsauspätevyydet lasketaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana.

Lisäksi toivomme sinulta:
– piirustustenlukutaitoa
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– motivoitunutta asennetta ja kiinnostusta kehittyä työssäsi

Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä täyden tuen työssä menestymiseen. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja joustava työyhteisö. 

Tarjoamme sinulle:
WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. 

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: hitsaus, särmäys, TIG, teollisuus, päivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.