fbpx

Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Ulvila

Haku päättyy 10.10.2021

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan metallityöntekijää.

Työnkuvaus:
Etsimme ohutlevytöiden tekijää tuotannon alkupään osien valmistukseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. mankelointi ja särmäyskoneen käyttö. Työnkuva on monipuolinen, joten katsomme eduksesi laajan osaamisen ohutlevytöistä. Hallitset levyn käsittelyn ja taivutuksen. Mig-hitsaus- ja koneistusosaamisen vähäinenkin hallinta katsotaan eduksesi ja työtehtäväsi muodostuvat pitkälti oman osaamisesi pohjalta. Lisäksi arvostamme kokemusta vanhempien manuaalikoneiden käytöstä. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
– hyvää piirustusten lukutaitoa
– hyvää asennetta ja halua monipuoliseen työnkuvaan
– oma-aloitteista otetta työhön
– hyvää työnjälkeä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Saat lisäksi koko työsuhteesi ajalle kaksihenkisen HR-tiimimme tuen. 

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille nettisivujemme kautta. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: ohutlevytyö, mankelointi, särmäys, mig-hitsaus, päivätyö, teollisuus, koneistus

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.