Metallityöntekijä/ sahuri

Kokoaikainen

Jyväskylä, Petäjävesi

Haku päättyy 16.12.2022

Etsimme asiakkaallemme metallityöntekijää/sahuria

Työnkuva:

Työ pitää sisällään teräskappaleiden sahausta, isojakin kappaleita, mutta myös viimeistely- sekä kokoonpanotyöt voivat olla osana toimenkuvaa. Isojen kappaleiden kujetukseen tarvitset myös päivittäin pyöräkonetta. 

Toivomme sinulta:

Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta. Olet tehnyt töitä metallin parissa aiemminkin ja ymmärrät metallipiirustuksia. Työssä on eduksi jos olet aiemmin ajanut myös pyöräkonetta tai trukkia. 

Tarjoamme sinulle:

Työ on aluksi määräaikainen. Konepajalla on hyvä tekemisen meininki ja pääset osaksi mukavaa työyhteisöä. Työkavereiltasi ja esimieheltäsi saat varmasti apua ja tukea työn aloitukseen, yksin ei ketään jätetä!  Myös osaava HR-tiimi auttaa sinua työhön liittyvissä asioissa mielellään.  

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit, niin mekin kiinnostuimme! Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi, joten jätäthän meille hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro, mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja:

HR-konsultti 

elina.forssell@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!