Metallityöntekijä/ sahuri

Kokoaikainen

Jyväskylä, Petäjävesi

Haku päättyy 28.8.2022

Etsimme asiakkaallemme metallityöntekijää/sahuria

Työnkuva:

Työ pitää sisällään teräskappaleiden sahausta, isojakin kappaleita, mutta myös viimeistely- sekä kokoonpanotyöt voivat olla osana toimenkuvaa. Isojen kappaleiden kujetukseen tarvitset myös päivittäin pyöräkonetta. 

Toivomme sinulta:

Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta. Olet tehnyt töitä metallin parissa aiemminkin ja ymmärrät metallipiirustuksia. Työssä on eduksi jos olet aiemmin ajanut myös pyöräkonetta tai trukkia. 

Tarjoamme sinulle:

Työ on aluksi määräaikainen. Konepajalla on hyvä tekemisen meininki ja pääset osaksi mukavaa työyhteisöä. Työkavereiltasi ja esimieheltäsi saat varmasti apua ja tukea työn aloitukseen, yksin ei ketään jätetä!  Myös osaava HR-tiimi auttaa sinua työhön liittyvissä asioissa mielellään.  

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit, niin mekin kiinnostuimme! Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi, joten jätäthän meille hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro, mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori

santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.