Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Vieremä

Haku päättyy 6.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Vieremälle metallityöntekijöitä

Työnkuva:

Metallityöntekijänä työnkuvasi voi vaihdella oman osaamisesi mukaan. Asiakkaamme arvostaa hitsaustaitoa, kuvienlukutaitoa, kokoonpanon kokemusta ja osaamista erilaisista teollisuuden koneista. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Työtä tehdään ma – pe päivävuorossa.

Toivomme sinulta:

Olet innokas metallialan osaaja. Voit olla koulusta vasta valmistunut tai kokeneempi tekijä, kunhan sinulla on halua tarttua haasteisiin ja oppia uutta. Ymmärrät työelämän pelisäännöt ja viihdyt isomman työporukan keskellä. Hyvä asenne työtä kohtaan on tärkeää. 

Tarjoamme sinulle:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Aluksi työ on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus mahdollisimman pian. Kuulemme mielellämme, millaista taitoa sinulta löytyy. Kerro paikasta myös kaverillesi, sillä etsimme useampaa osaajaa. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja. 

Lisätietoja tehtävistä:

HR-konsultti Elina Forssell,

0407069967

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

0406886545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.