Metallityöntekijä OLP-Tuotanto Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 12.12.2021

Kiinnostaako metalliala? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa monipuoliset kehittymismahdollisuudet?

Etsimme nyt asiakkaallemme OLP-Tuotanto Oy:lle reipasta työntekijää epäkeskopuristimelle Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aiempaa työkokemusta epäkeskopuristimen käytöstä et tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtävään.

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla yli 40 vuotta toiminut metallituotteita valmistava yritys. Tällä hetkellä heillä on noin 350 asiakasta ja vuonna 2020 heidän liikevaihtonsa oli noin 5 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä OLP-Tuotannolla työskentelee yhteensä 40 metallituotteiden valmistuksen ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä epäkeskopuristimien parissa, kuten puristimen käyttöä, metallituotteiden valmistusta sekä laadunvalvontaa. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja toivommekin, että sinulta löytyy innostusta kehittyä metallialan ammattilaiseksi. Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30, mutta sinulla tulisi olla valmius myös kaksivuorotyöhön. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Metallialan koulutusta ja/tai kokemusta
  • Motivaatiota kehittyä epäkeskopuristimen käytön ammattilaiseksi
  • Reipasta ja oma-aloitteista työasennetta
  • Sosiaalisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä kehittymään metallialan ammattilaiseksi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. OLP-Tuotanto Oy tarjoaa sinulle myös modernit työtilat, joissa panostetaan esimerkillisesti työturvallisuuteen. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen OLP-Tuotanto Oy toivoo sinun jatkavan työskentelyä suoraan heidän kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: epäkeskopuristin, metallityöntekijä, asentaja, työstökoneen käyttäjä, työstökoneasentaja, työstökone, levytyökeskus, hydraulipuristin, sorvaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.