Metallityöntekijä / Mekaaninen asentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Kerava

Haku päättyy 9.10.2022

Istuuko TIG-hitsauskone käteesi kuin hanska? Kiinnostaako monipuolinen työnkuva, joka sisältää metallitöiden lisäksi myös asennushommia?

Etsimme nyt reipasta ja motivoitunutta metallityöntekijää / mekaanista asentajaa asiakasyrityksellemme Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisissa teollisuuden metalli- ja asennustehtävissä; työtehtäviisi kuuluvat mm. rosterin ja mustan raudan TIG-hitsaaminen, metalliosien rakentaminen ja korjaaminen, sorvaaminen sekä valmiiden tuotteiden asentaminen. Esimerkiksi huoltotasot, kuljettimet ym. muuttuvat käsissäsi levystä valmiiksi tuotteeksi, jonka parhaassa tapauksessa asennat suoraan käyttöön. Viikoittainen työaikasi on 40h maanantaista perjantaihin aamuvuorossa, ja työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta mekaanisista asennuksista ja/tai metallitöistä
  • Hyvää käsialaa TIG:illä hitsatessa
  • Kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviin ja halua oppia uutta
  • Omatoimista ja joustavaa työasennetta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työntekijöiden hyvinvointi on asiakasyrityksellemme tärkeää, ja he tarjoavatkin monia henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon sekä bonuspalkkiojärjestelmän.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: mekaniikka-asentaja, koneenasentaja, asentaja, mekaaninen asentaja, metallityöntekijä, tig-hitsaaja, kunnossapitoasentaja, hitsaaja, levyseppä-hitsaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.