Metallityöntekijä Keuruulle

Kokoaikainen

Keuruu

Haku päättyy 30.9.2022

Etsimme asiakkaallemme Keuruulle metallityöntekijöitä

Työnkuvaus:

Tarjoamme haasteellista työtä, jossa työntekijän työpanosta arvostetaan. Työ on kokoaikatyötä ja voit työllistyä osaamisestasi riippuen mm. särmäyksen, tig-hitsauksen, laserhitsauksenvesileikkauksen, laserleikkauksen tai koneistuksen pariin. Työnkuva on monipuolinen, koska yrityksessä tehdään levy- ja metallituotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Särmäys- poraus- ja muu metalliosaamisen vähäinenkin hallinta katsotaan eduksesi. Sinut perehdytetään työhön huolellisesti. Työtä tehdään työtehtävästä riippuen kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Työn edellytykset:

Toivomme hakijalta koulutuksen tai työn kautta saatua kokemusta metallialalta tai muista vastaavista tehtävistä. Pidämme myös tärkeänä reipasta asennetta, itseohjautuvuutta työn teossa, sekä halua kehittyä metallialalla. Lisäksi edellytämme hakijoilta vuorotyövalmiutta, sillä työ on vuorotyötä.

Mitä tarjoamme?

Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla ja tilauskanta on tällä hetkellä hyvä ja töitä on paljon. Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työtä mukavassa ja kuuntelevassa työyhteisössä, missä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus mahdollisimman pian. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja. 

Lisätietoja tehtävistä:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.