Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 31.8.2022

Haemme asiakkaallemme Hirvaskankaalle metallityöntekijöitä

Työnkuva:

Metallityöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä esimerkiksi laserleikkauksen ja syvävetotoimintojen parissa. Työhösi ja koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi hyvin sopia sinulle. Työ on 3-vuorotyötä ja sitä tehdään tehdasympäristössä. 

Työ edellyttää:

Aiempi kokemus metalliteollisuuden työstä tai teollisuuden alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työ edellyttää kuitenkin kohtuullista/hyvää fyysistä kuntoa, koska työtä tehdään pääasiassa seisten. Arvostamme, mikäli olet aikaisemmin käyttänyt esim. trukkia, hallinosturia tai erilaisia kappaleiden työstölaitteita.

Tarjoamme sinulle:

Nyt on mahdollisuus kerryttää työkokemusta ja osaamista eri työtehtävissä! Työ on mielenkiintoista ja työporukka on energinen sekä osaavia ammattilaisia täynnä, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Myös työnjohtajat ovat tukenasi ja apunasi aina tarvittaessa.

Hakuprosessi:

Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi. Laitathan hakemukseesi palkkatoiveesi ja kerrothan myös, mitä työhön liittyviä kortteja sinulla on voimassa.

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma 040 688 6545

Santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.