Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Keuruu, Ähtäri

Haku päättyy 30.11.2021

Haemme asiakasyritykseemme motivoituneita metallityöntekijöitä. Lue lisää alta, ja jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää nettisivujemme kautta.

Työnkuvaus:
Työtehtävä muokkautuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, mutta työssä menestyminen edellyttää metallialan työkokemusta tai koulutusta. Voit työllistyä monipuolisesti erilaisiin teollisuuden työtehtäviin, ja otamme toiveesi ja osaamisesi huomioon. Asiakkaamme arvostaa hitsaustaitoa, kuvienlukutaitoa ja osaamista erilaisista teollisuuden koneista. Voit olla koulusta vasta valmistunut tai kokeneempi tekijä, kunhan sinulla on halua tarttua haasteisiin ja oppia uutta. Kaikkea ei tarvitse osata ennalta, sillä saat työhön hyvän perehdytyksen.

Toivomme sinulta:
– vahvaa kiinnostusta metallialaa kohtaan
– osaamista teollisuuden koneista ja laitteista
– metallialan koulutusta tai työkokemusta
– vapaa-ajan projektit ja harrastukset metallityön parissa katsomme eduksesi

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Aluksi työ on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Kuulemme mielellämme, millaista taitoa sinulta löytyy. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. 

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.