Metallityöntekijä Addcomp Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 2.4.2023

Etsitkö monipuolisia metallialan tehtäviä? Haluatko työskennellä modernissa yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Haemme nyt asiakkaallemme Addcomp Oy:lle reipasta  metallityöntekijää Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta metallitöistä et tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi.

Addcomp Oy on ruotsalaisen pörssiyhtiön, Addtech AB:n omistama palveluyritys. Yritys tuottaa taloushallinnon, tuotannon ja logistiikan toiminnot Addtech konserniin kuuluvalle Movetec Oy:lle, Stig Wahlstöm Oy:lle sekä Kraftmek Oy:lle. Vuonna 2022 Addcomp Oy:n liikevaihto oli 2,8 miljoona euroa.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat monipuolisissa metallialan työtehtävissä erilaisten teräs- ja alumiinituotteiden käsittelyn parissa. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi metallituotteiden tuotannossa avustaminen, sekä tuotteiden sahaus ja poraaminen. Käytät työssäsi erilaisia työkaluja, joten katsomme eduksesi työkalutuntemuksen esimerkiksi koulutuksen tai harrastuksien kautta. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamuvuorossa ja viikoittainen työaikasi on 37,5 h. Työsuhteessasi on käytössä Kaupan alan TES.

Arvostamme

  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisissa ja monipuolisissa  metallialan työtehtävissä vakavaraisessa ja modernissa yrityksessä. Töiden alussa saat Addcomp Oy:lla kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset oppimaan uutta kannustavassa ympäristössä. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esihenkilöt. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan Addcomp Oy:n kirjoille.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: metallityöntekijä, metalliteollisuus, tuotantotyöntekijä, tuotantotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!