Metalliosaaja

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 31.5.2024

Etsimme motivoitunutta metalliosaajaa Kuopioon

Työnkuva:

Työtehtäviisi kuuluu metallituotteiden valmistus ja kokoaminen, koneistus, hitsaus sekä erilaisten metallin työstömenetelmien käyttö. Vastaat myös laadunvalvonnasta ja huolehdit työturvallisuudesta. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi erilaisten metallin työstöön liittyvien koneiden ja laitteiden huolto, kalibrointi ja kunnossapito. Teet yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa ja osallistut tuotekehitysprojekteihin. Pystyt myös työskentelemään räätälöityjen, asiakaskohtaisten ratkaisujen parissa ja osallistumaan asiantuntijana projektien toteutukseen.

Mitä toivomme?

Toivomme sinulta alan koulutusta (esim. kone- ja metalliala) ja kokemusta metallialan tehtävistä. Osaat lukea teknisiä piirustuksia ja olet tarkka sekä huolellinen työssäsi. Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme myös kykyäsi sopeutua erilaisiin työtehtäviin ja -ympäristöihin, kokemusta erilaisten työstökoneiden ja laitteiden käytöstä sekä hitsaus- ja/tai CNC-osaamista. Hyvät organisointi- ja kommunikaatiotaidot, asiakaspalveluhenkisyys sekä innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa ovat eduksi tässä tehtävässä.

WorkPower on aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Hae pian oheisesta linkistä, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä voi olla myös tarjolla nopeasti halutessasi. Palkkauksessa käytetään teknologiateollisuuden työehtosopimusta.  

Lisätietoja: Santeri Lahdelma, santeri.lahdelma@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 100071112

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus