Metallialan koneenkäyttäjiä Keuruulle

Kokoaikainen

Virrat, Mänttä-Vilppula, Keuruu, Petäjävesi, Multia

Haku päättyy 5.2.2023

Etsinnässä ammattitaitoisia metallialan koneenkäyttäjiä asiakasyrityksellemme Keuruulle!

Työnkuva:  Työtehtäväsi sijoittuvat asiakasyrityksemme metallituotannon prosesseihin laserleikkaajan tai särmääjän erinäisiin tehtäviin. Koneenkäyttäjänä vaihdat kappaleita, ohjelmoit ja/tai vaihdat asetuksia. Työtehtäviisi voi kuulua myös viimeistelytöitä ja koneen huoltotehtäviä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa.

Työn edellytykset: Toivomme sinulta löytyvän jo valmiina metallialan tutkinnon tai työkokemuksen myötä kertynyttä metalliosaamista. Ohjelmointitaito katsotaan eduksi tässä työtehtävässä. Arvostamme itsenäistä, tarkkaa ja motivoitunutta työotetta! Odotamme valituilta työntekijöiltä valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle: 

  • Aidosti välittävän Workpowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltä askarruttavissa asioissa!
  • Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen sekä kokemuksesi ja osaamisesi perusteella määräytyvän palkan.
  • Työllistyt alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös vakituisiin työsuhteisiin.

Miten edetä? : Heräsikö kiinnostus? Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot meille tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi.  Jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja: 

Jemina Mänty

jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!