fbpx

Mekaniikka-asentaja ulkomaan komennukselle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.9.2021

Työmaa etsinnässä, ja mieli haikaa ulkomaan komennuksille? Etsimme teollisuuden sähköurakointiin erikoistuneelle Ubitec Oy:lle reissumiehiä ulkomaan komennuksille. Kokeneessa ryhmässä olisi tilaa mekaniikka-asentajalle, sähköasentajalle tai kahdelle sekä näppärille apukäsille – tai mekaniikka-sähköasentajalle.

Ubitec Oy on ollut toiminnassa v. 2012 lähtien ja nyt keväällä nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia. Tämä antaa Ubitecille vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Mikä homma?
Elokuussa starttaa esimerkiksi Ruotsissa pidempikestoinen kattilan instrumentointiprojekti, arvioitu kesto urakassa 2022 keväälle saakka. Työ on jaksotyötä ja tehdään todennäköisesti rytmillä 2-3 vko reissussa, 1 vko kotona. Majoituksen järjestää työnantaja Ubitec. Tämän urakan lisäksi on muitakin urakoita tiedossa. Toisinaan kotoilujakso ja rytmi on sovittavissa pidemmäksi riippuen projektien vaiheista.

Mitä vaatii?
Edellytämme hakijalta voimassaolevia turvakortteja sekä passia. Odotamme hakijan omaavan hyvät perustaidot asennustöistä, tärkeintä on kuitenkin ahkera ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.

Mitä tarjoamme?
Kokeneen työporukan osaamisen yhdistettynä ahkeraan reissuasenteeseen. Työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä työporukassa, jossa asiakkaiden projektien vaihtelevuus antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä itsekin työssä. Työsuhteessa noudatamme sähköliiton huolto ja kunnossapitoalan työehtosopimusta. Reissussa oloajasta maksetaan kohdemaan mukaiset reissurahat sekä kulkeminen ja majoituksiin liittyvät kulut ja järjestelyt.

Miten edetä tästä ?
Mikäli työskentely ulkomailla kiinnostaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi. Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitecin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot vain WorkPowerin kautta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.