Mekaaninen kunnossapitoasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Mikkeli

Haku päättyy 2.6.2024

Reissutyötä mekaaniselle kunnossapitoasentajalle teollisuudessa!

Tehtävän kuvaus:

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa mekaanista kunnossapitoasentajaa liittymään tiimiimme vastaamaan erilaisten koneiden ja laitteiden huollosta, korjauksista sekä ennakkohuolloista teollisuusympäristössä. Tehtävä pitää sisällään myös vianmääritystä, dokumentaation ylläpitoa ja turvallisuusmääräysten noudattamista. Arvostamme hyviä teknisiä taitoja, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta.

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (soveltuva koulutus katsotaan eduksi)
  • Voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja
  • Ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa saat mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen
  • Palkkauksen Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja osaamiseesi pohjautuen (14-20 €/h)
  • Reissutyöstä maksetaan päivärahat sekä kilometrikorvaukset 
  • Eri mittaisia keikkatöitä eri puolilla Suomea
  • Majoitus järjestetään, mikäli tulet keikalle kauempaa
  • Osaavan ja välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen ja avun kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissäsi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Mikäli olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kehittämään osaamistasi, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian! Asiakasyrityksestä kerromme lisää työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Ilmoitusnumero: 101966992

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus