Mekaaninen asentaja

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme asiakkaallemme Turkuun aloittelevaa mekaanista kunnossapitoasentajaa.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia mekaanisena asentaja osana tiimiä. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä tai laitoksissa. Työnkuva määräytyy myös kokemuksen ja osaamisen mukaan. Hakijalta toivomme aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista sekä valmiutta liikkuvaan työhön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. 

Lisäksi odotamme sinulta:
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: asentaja, asennus, kunnossapito, kunnossapitoasentaja, mekaaninen, teollisuus, päivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.