Mekaaninen asentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Haku päättyy 21.7.2024

Haluaisitko työskennellä monipuolisten mekaanisten asennusten parissa? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden kunnossapidosta?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta osaavaa ja tunnollista mekaanista asentajaa teollisuuden kunnossapitoon Espooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Asiakkaamme on yksi Suomen johtavista teollisuuden palveluyhtiöistä, jolla on vahva osaaminen teollisuuden kunnossapidosta.  Heidän asiakaskuntansa koostuu eri teollisuuden alan osaajista muun muassa elintarvike- ja kemianteollisuudessa. Kunnossapidon lisäksi asiakkaamme tarjoaa koneistuspalveluja- ja laitesiirtoja, asiantuntijapalveluja sekä kokonaisvaltaisia käyttösopimuksia. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät monipuolisia mekaanisen kunnossapidon tehtäviä kiinteässä kohteessa Espoossa. Työhösi kuuluu erilaisten tuotantokoneiden vikahuollot, korjaukset sekä muut huolto- ja asennustyöt. Rakennat myös erilaisia kaiteita ja altaita kirkkaista materiaaleista, joten työssä menestyäksesi tarvitset TIG-hitsaus- ja kuvanlukutaitoa. Työsi käsittää niin pieniä kuin suurempiakin kunnossapitoprojekteja. 
Etsimme asentajaa kahteen eri kiinteään kohteeseen ja vakituinen työpiste tulee tarkentumaan palkattavan henkilön mukaan. Työajat ovat kohteesta riippuen joko päivävuorossa liukuvalla työajalla tai vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa. Viikoittainen työaikasi on 40 tuntia ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotöistä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta 
  • Kokemusta TIG-hitsauksesta
  • Asiakaspalvelualttiutta – koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta 
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten teollisuuden mekaanisten asennusten ja kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset päivittäin työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien laitteistojen parissa haastaen ammattitaitoasi. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: asentaja, mekaaninen asentaja, mekaniikka-asentaja, kunnosspitoasentaja, teollisuuden kunnossapitoasentaja, kunnossapito, teollisuus

Ilmoitusnumero: 108073813

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus