Mekaaninen asentaja seisakkiin

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 16.6.2023

Mekaaninen asentaja – Kuopion alue – Reissutyö

Etsimme Kuopion alueelle kokenutta ja motivoitunutta mekaanista asentajaa kolmen viikon keikkatyöhön seisakkiin viikoille 29-31. Tämä on reissutyö, jossa työskennellään asiakkaiden tiloissa ja yövytään reissussa. Keikkoja voi olla jo halutessasi aiemmin tarjolla.

Tehtävänkuva:

Työtehtäviisi kuuluu mekaanisten laitteiden ja järjestelmien asennus, huolto ja korjaus. Sinulla tulee olla kokemusta itsenäisestä työskentelystä, kuten suodattimien vaihdosta ja moottorien irrottamisesta. Sinut otetaan mukaan kokeneemman asentajan työpariksi, mutta sinun odotetaan osaavan työskennellä myös itsenäisesti.

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta mekaanisen asentajan tehtävistä
  • Työturvallisuuskortti (pakollinen)
  • Tulityökortti (plussaa)
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
  • Hyvää ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä
  • Joustavuutta työaikojen ja tehtävien suhteen

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän
  • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli koet olevasi etsimämme mekaaninen asentaja, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-Konsultti
Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: mekaaninen asentaja, Kuopio, reissutyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus