Mekaaninen asentaja, Pori

Kokoaikainen

Pori, Ulvila

Haku päättyy 11.6.2023

Etsimme asiakkaallemme Poriin mekaanista kunnossapitoasentajaa.

Työnkuvaus:

Tehtävänäsi on toimia mekaanisena asentaja osana tiimiä. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta aikaisempaa tietämystä myös manuaalikoneistuksesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. 

Lisäksi odotamme sinulta:

– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta
– valmiutta myös liikkuvaan työhön

Tarjoamme sinulle:

Työ on sopimuksen mukaan joko alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta tai vakituinen suoraan asiakkaan kirjoilla. Tarve tekijälle on pitkäaikainen! Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteystiedot:
HR-konsultti 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: asentaja, asennus, kunnossapito, kunnossapitoasentaja, mekaaninen, teollisuus, päivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus