Mekaaninen asentaja / metallityöntekijä

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Kerava, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 9.10.2022

Sujuuko sinulta TIG-hitsaaminen? Kiinnostaako monipuolinen työnkuva, joka sisältää metallitöiden lisäksi myös asennushommia?

Etsimme nyt reipasta ja motivoitunutta metallityöntekijää / mekaanista asentajaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on vuonna 2017 perustettu yritys, joka suunnittelee, valmistaa sekä asentaa erilaisia tuotteita mittatilaustyönä mm. yrityksille ja rakennusliikkeille.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia teollisuuden metalli- ja asennustöitä, ja työtehtäviisi kuuluvat mm. ruostumattoman teräksen TIG-hitsaaminen, metalliosien rakentaminen sekä tuotteiden asentaminen asiakaskohteissa. Työpäiväsi vietät lähtökohtaisesti pajalla Malmilla, mutta mittaustyöt ja tuotteiden asennukset suoritetaan asiakkaiden luona Uudenmaan alueella. Viikoittainen työaikasi on 40h maanantaista perjantaihin aamuvuorossa ja työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta mekaanisista asennuksista ja/tai metallitöistä
  • Kokemusta TIG:llä hitsaamisesta
  • Kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviin ja halua oppia uutta
  • Omatoimista ja joustavaa työasennetta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan neljän hengen työporukan sekä kannustavan ja kehitystäsi tukevan esihenkilön. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: mekaniikka-asentaja, koneenasentaja, asentaja, mekaaninen asentaja, metallityöntekijä, tig-hitsaaja, kunnossapitoasentaja, hitsaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.