Mekaaninen asentaja

Kokoaikainen

Lappeenranta, Imatra

Haku päättyy 12.2.2023

Etsitkö monipuolisia asentajan tehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Haemme nyt reipasta ja motivoitunutta mekaanista asentajaa Joutsenoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on kansainvälinen metalliteollisuuden toimija, joka vastaa kokonaisvaltaisesti tuotteiden valmistusprosessista aina tuotekehittelystä tuotteiden viimeistelyyn. He valmistavat korkealaatuisia 1-200 kappaleen piensarjan koneistusosia vientiteollisuuden tarpeisiin, sekä asiakkaiden toiveiden mukaan myös suursarjatuotteita. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 40 koneistamisen, sorvaamisen, hitsauksen ja pintakäsittelyn ammattilaista.

Työpäiväsi
Työpäiväsi kuluvat vaihtelevissa ja monipuolisissa mekaanisissa asennustehtävissä, johon kuuluvat esimerkiksi akselien, laakerien, kantojen ja laakeripesien asennukset. Työtä tehdään sekä pari- että yksilötyönä asiakkaamme toimipisteellä. Tällä hetkellä työ ajoittuu maanantaista perjantaihin aamuvuoroon, mutta toivomme sinulta valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden työehtosopimus.

Arvostamme

  • Kokemusta mekaanisista asennustehtävistä
  • Tarkkaa ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa mekaanisen asentajan työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: asentaja, mekaaninen asentaja, mekaniikka-asentaja, kokoonpanija, kokoonpanotyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!