Mekaaninen asentaja, Bronto Skylift Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 10.12.2023

Haetko uutta suuntaa työurallesi?

Haemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoista mekaanista asentajaa

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. 

Työnkuvaus:

Mekaanisena asentajana työskentelet kokoonpanotiimissä Bronton hallilla. Työnkuvasi pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta lasketaan eduksesi. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta, sinnikkyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. 

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden loppuun. 

Tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi menestyvää yritystä, joka toimii maailmanlaajuisesti. Tilauskannan mukaan on mahdollista, että työ jatkuu määräajan jälkeen. Saat työhösi perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme alkuhaastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille jo tänään! 

Kysyttävää? Voit laittaa minulle tarvittaessa sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888. 

Avainsanat: mekaaninen asennus, mekaniikka-asennus, teollisuus, asentaja, teknologiateollisuus, Pori 

Ilmoitusnumero: 87055920

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus