Mekaaninen asentaja, Bronto Skylift Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 5.2.2023

Haetko uutta suuntaa työurallesi?

Haemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoisia mekaanisia asentajia

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Työnkuvaus:

Mekaanisena asentajana työskentelet kokoonpanotiimissä Bronton hallilla. Työnkuvasi pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta lasketaan eduksesi. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta, sinnikkyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointi suoraan Bronto Skylift Oy:n työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi menestyvää yritystä, joka toimii maailmanlaajuisesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet. 

Kiinnostuitko? 

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille ohessa olevan linkin tai nettisivujemme kautta. Alkuhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! 

Lisätietoja:
HR-konsultti 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: mekaaninen asennus, mekaniikka-asennus, teollisuus, asentaja, teknologiateollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!