Mekaaninen asentaja, Bronto Skylift Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 14.8.2022

Haetko uutta suuntaa työurallesi?

Haemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoista mekaanista asentajaa.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Työnkuvaus:
Mekaanisena asentaja työskentelet kokoonpanotiimissä Bronton hallilla. Työnkuvasi pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta lasketaan eduksesi. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta, sinnikkyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Kyseessä on rekrytointi suoraan Bronto Skylift Oy:n työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi menestyvää yritystä, joka toimii maailmanlaajuisesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet. 

Kiinnostuitko? 

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille ohessa olevan linkin tai nettisivujemme kautta. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! 

Lisätietoja:
HR-konsultti 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: mekaaninen asennus, mekaniikka-asennus, teollisuus, asentaja, teknologiateollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.