Mattoasentaja

Kokoaikainen

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Saarijärvi, Äänekoski

Haku päättyy 17.7.2024

Töitä ammattitaitoisella mattoasentajalle!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen mattoasennustaitoista tekijää Keski-Suomen alueelle. Kohteet ja työn kesto määräytyy asiakkaan työtilanteen mukaan.

Työssä pääsee tekemään pääasiassa vinyylilaatta mattoasennuksia sekä asuin-, ja liikekiinteistöihin että julkisiin tiloihin.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kyseisestä tehtävästä. Työ on nopeatempoista ja fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on tarpeen. Palkkaus työehtosopimukseen nojaten ja aiempi kokemus huomioiden. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Rennossa haastattelussa käymme tarkemmin läpi työhistoriaasi ja osaamistasi. Sopivat hakijat laitetaan ehdokkaiksi asiakkaalle.

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 040 620 2445

avainsanat: latti-asentaja, mattoasentaja, rakennus, Jyväskylä

Ilmoitusnumero: 108429565

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus