Mastercam-osaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.1.2023

Etsimme asiakkaallemme Mastercam-osaajaa koneistukseen. 

Työnkuva:
Työhön kuuluu koneistusta alihankintakonepajassa. Koneistuksen lisäksi teet myös CNC-koneiden ohjelmointia sekä sen suunnittelua. Käytössä on Heidenhain ohjaus. Pääasiassa koneistuksen materiaalina on musta rauta ja kappalekoot ovat vaihtelevia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Odotamme, että valittavalla henkilöllä on aiempaa kokemusta koneistuksesta sekä Mastercamista. Sinulla on tekninen peruskoulutus, halu ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita ja kokemusta myös omin käsin tekemisestä. Voit olla uran alussa oleva tai jo alan ammattilainen eikä englannin kieli tuota sinulle ongelmia. Toivomme sinulta myös ulospäin suuntautuneisuutta ja joustavuutta. Työn tekeminen on sinulle motivoivaa, mielekästä ja viihdyt hyvin metallialalla. Olet myös oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. 
Tarjoamme sinulle:
Kiinnostavan työtehtävän vaihtelevien kokonaisuuksien parissa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat koko työsuhteen ajaksi myös osaavan HR-tiimin tuen. Yrityksessä on matala organisaatio, jonka ansiosta kehittyminen on ketterää sekä työ sujuu joustavasti.
Hakuprosessi:
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja:
HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Avainsanat: Mastercam, CNC-koneistus, metalliala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!