fbpx

Marketing Specialist

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 6.10.2021

Kiinnostaako työskenteleminen mielenkiintoisissa markkinoinnin tehtävissä, kansainvälisessä puutarha-alan yrityksessä? Etsimme nyt asiakkaallemme Kekkilä Oy:lle osaajaa Marketing Specialist tehtävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Marketing Specialist tehtävässä pääset vahvistamaan Kekkilän brändiä monipuolisissa markkinoinnin tehtävissä kuluttaja- ja jälleenmyynnin asiakkaille. Teet kiinteästi yhteystyötä muiden markkinoinnin tiimiläisten kanssa Suomesta, Ruotsista ja Hollannista sekä Suomen myynti- ja tuotepäälliköiden kanssa.

Työtehtäväsi:

 • Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus Kekkilän sosiaalisen median kanavissa (FB & IG)
 • Kekkilän FB:n Puutarha- ja piha -ryhmän kehittäminen ja hallinnointi yhdessä puutarha-asiantuntijan kanssa
 • Kekkilän kuluttaja- ja jälleenmyynnin verkkosivujen päivittäminen ja kehittäminen sekä digitaalisen markkinoinnin kampanjoiden suunnittelu ja toteutus (sisältäen SEO ja SEM)
 • Viestinnän tehtävät jälleenmyynnin asiakkaille yhteistyössä oman sekä myynnin tiimin kanssa, mm. webinaarien järjestelyt, uutiskirjeiden tuottaminen sekä Linkedin-markkinointi
 • Erilaiset myynnin tuen tehtävät mm. esitysten ja myymälämarkkinointimateriaalin tuottaminen

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

 • Muutaman vuoden kokemusta sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin tehtävistä, aikaisempi kokemus työskentelystä puutarha- tai vähittäismyynnin alalta sekä kiinnostus alalle on eduksesi
 • Erinomaisia viestintätaitoja sekä luovuutta tuottaa laadukasta tekstiä
 • Sujuvaa viestintäosaamista suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi
 • Kykyä työskennellä osana tiimiä sekä palveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa asennetta
 • Kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti sekä huolellisuutta hoitaa työsi alusta loppuun
 • Erinomaisia IT taitoja, erityisesti toivomme kokemusta Microsoft Office -ohjelmista sekä WordPress, Salesforce ja Adobe Photoshop käytöstä

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Kekkilässä uskotaan siihen, että tavoitteet saavutetaan toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Pääset kehittämään osaamistasi monipuolissa markkinoinnin tehtävissä ja saat tiimin täyden tuen tehtävässäsi menestymiseen. Kekkilä tarjoaa sinulle mukavan työporukan, innostavan työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa sekä mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä. Tehtävä on määräaikainen 31.3.2022 asti ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Työllistyt tehtävään suoraan Kekkilälle.

Kekkilä-BVB on Euroopan suurimpia kasvualustojen tuottajia. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Tuotemerkkejämme ovat Kekkilä, Kekkilä Professional, Hasselfors Garden, BVB Substrates ja Florentus. Tuotteitamme viedään yli 100 maahan. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa.

Kasvamisen ilon jakaminen on intohimomme. Haluamme kasvaa yhdessä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja kuluttajien kanssa. Kekkilä-BVB on osa Neova Konsernia.

www.kekkila.fi

https://www.kekkila-bvb.com/

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Hienoa!

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Käänny rohkeasti meidän puoleemme. HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.