Manuaalikoneistaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin manuaalikoneistajaa sorville.

Työnkuvaus:
Haemme manuaalikoneistajaa lyhyelle sorville tekemään 350-1100mm halkaisijaltaan olevia rengasmaisia kappaleita haponkestävästä ja mustasta teräksestä. Rengasmaisten kappaleiden pituus 20-180mm. Lisäksi yksittäisten hydraulisylinterien osien koneistus saattaa kuulua toimenkuvaasi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta manuaalikoneistuksesta ja erityisesti -sorvauksesta. Lisäksi kokemus isojen kappaleiden käsittelystä katsotaan eduksesi.

Työssä menestyminen edellyttää:
Osaat tehdä kiinnitykset ja teränvaihdot itsenäisesti. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Hyvällä asenteella on myös suuri merkitys! Sinulle on lisäksi tärkeää, että työjälkesi on laadukasta ja tasaista.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen työporukan kanssa nykyaikaisissa ja siisteissä työtiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja aloitusaika on sovittavissa. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR Trainee
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: koneistus, manuaalikoneistus, sorvi, päivätyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.