fbpx

Manuaalikoneistaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 26.9.2021

Haemme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle Poriin manuaalikoneistajaa.

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys mutta taustavoimat Satatekniikka ja Hydrosystem ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Uuden brändin myötä toimintaa kehitetään aktiivisesti muistaen vanhojen opit yhdistäen sen uuteen draiviin. Toimintaan tarkemmin pääset tutustumaan tästä.

Työnkuvaus:
Toimit pääasiassa sylinterien korjausvalmistuksessa ja käytät työssäsi päivittäin sorvia ja jyrsintä. Keskityt työssäsi korjaamaan osia, jotka ovat rikki. Yleensä yhtä sylinteriä kohden tulee korjattavaksi 1 – 2 osaa. Luet piirustuksia ja hallitset mitoituksen sekä mittalaitteet. Työnkuvaasi kuuluu myös tuotteen kokoonpanohitsaamista ja hallitset tätä varten mig- ja tig-hitsauksen, hitsauksen ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Hitsausluokkia ei vaadita mutta ne ovat plussaa. Jokainen työstämäsi tuote on erilainen tilaustuote, joten saat työntekoosi vaihtelua. Suurimmat käsittelemäsi kappaleet ovat kahdensadan kilon luokkaa ja käsittelet näitä katossa olevan nosturin avulla. 

Toivomme sinulta lisäksi:
– voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
– tiimityöskentelytaitoja
– tarkkuutta ja ammattitaitoa.

Tarjoamme Sinulle:
– mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
– vaihtelevuutta työhösi jokaisen tilauksen ollessa erilainen
– hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointi suoraan HydSupplyn työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille nettisivujemme kautta. Työnaloitusajankohta sijoituu lokakuulle tai aiemmin, jos valitulle henkilölle sopii.

Yhteyshenkilö:
HR-koordinaattori 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.