Manuaalikoneistaja

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 27.6.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme manuaalikoneistajaa

Työn kuvaus ja vaatimukset:

Tehtävänäsi on käyttää yrityksen manuaalisia koneistuskoneita. Toivomme sinulta alan koulutusta ja kokemusta. Osaat myös tulkita piirustuksia hyvin. Olet reippaalla asenteella varustettu, kiinnostunut metallialan mahdollisuuksista ja valmis kehittymään. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta, jämäkkyyttä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Työ on vuorotyö.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja kiinnostavan työn alan ammattilaisten parissa. Konepajaosaaminen on tämän yrityksen vahvuus. Mukavan ja osaavan työporukan kanssa on helppo tehdä työtä nyt ja tulevaisuudessa. Palkkataso tehtävään määritellään osaamisen ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme henkilö? Hae oheisesta linkistä tai vaikka sähköpostilla, kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.