Mag-hitsaaja

Kokoaikainen

Hämeenlinna, Janakkala

Haku päättyy 29.5.2022

Etsinässä asiakkaallemme Mag-hitsaaja suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen!

Hitsattavat materiaalit ovat pääosin mustaa rautaa, mutta jos osaaminen riittää, niin jonkin verran rosteria.

Toivomme hakijalta:
– kone- ja metallialan koulutusta
– mag-hitsausosaamista
– piirustustenlukutaitoa
– aiempaa kokemusta metallialan työtehtävistä
– hyvää ja ahkeraa asennetta

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja reipas tekijä, joka viihtyy vaihtelevien työtehtävien parissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työaika arkipäivisin 6-14.15. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:
Mikäli työtehtävä kiinnostaa, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Halutessasi voit lähettää meille hakemuksesi myös sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Lisätietoja:
HR- koordinaattori Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: kokopäivätyö, mag, vakituinen, Hämeenlinna

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.