Maanrakennustyöntekijöitä Uudellemaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 14.6.2023

Maanrakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle! 

Löytyykö sinulla paloa ja intoa maanrakennusalalla työskentelyyn? Etsimme nyt asiakasyrityksillemme maanrakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle! 

Työnkuva:

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden tekoa. Tulet myös työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Työkohteet ovat vaihtuvia Uudenmaan alueella. 

Toivomme: 

Sinulta löytyy kokemusta maanrakennustyömaiden eri tehtävistä tai alan koulutus. Lisäksi tasolaserin ja täryjyrän käyttö on arvokasta osaamista. Eduksi katsomme myös maanrakennuspiirrustusten lukutaidon. Se mitä kuitenkin kaikkein eniten arvostamme on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan sekä halu oppia! Tulet työskentelemään tiimissä ja kaivinkoneenkuljettajan työparina, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot kantavat tässä tehtävässä pitkälle.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumista työkohteisiin. 

Tarjoamme sinulle: 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tarjoamme sinulle mukavat työvaatteet sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioon ottaen. Lisäksi iloinen ja välittävä HR-tiimimme on työsuhteesi tukena ja vastailee mielellään kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin. 

Näetkö itsesi jo näissä hommissa? Laita hakemusta tulemaan! 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, perämies, rakennusala, raksa, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus