Maanrakennustyöntekijöitä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Työnkuva: 
Pääsääntöisesti rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä sekä talojen pohja- ja piharakenteiden tekoa uudiskohteella. Lisäksi kaivinkoneenkuljettajan avustamista, maankaivuutöitä lapiolla, kivitöitä sekä erilaisia asennustöitä. Tämä kohde sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Työmaan valmistuttua sinulla on mahdollisuus siirtyä toiselle työmaalle. 

Toivomme:
Että sinulta löytyisi hieamn kokemusta maanrakennustyömaiden eri tehtävistä, plussaa olisi mikäli sinulla olisi alan koulutus taskussa. Mikäli sinulta löytyisi kokemusta täryjyrän ja tasolaserin käytöstä, olisi se erittäin hieno juttu, mutta näiden taitojen puuttuminen kokemuslistaltasi ei ole kuitenkaan este työllistymisellesi, mikäli sinulta löytyy kuitenkin halua sekä motivaatiota työtä kohtaan! Hyvä peruskunto lisättäköön vielä toivelistalle. Lisäksi työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Palkkaa maksamme TES sekä sinun oman osaamisen/kokemuksen mukaan. Työaika on arkkisin 7.-15-30. Meiltä saat laadukkaat työturvallisuusvarusteet. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja kaikissa työsuhdeasioissa sinua palvelee iloinen, välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

Laita meille hakemusta tulemaan!

  • HR-koordinaattori Sami – Puh. 040 667 9544

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia, infa-ala, avoimet työpaikat

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.