Maanrakennustyöntekijöiden kahden päivän koulutus

Kokoaikainen

Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 5.7.2022

Työllisty helposti ja nopeasti, ilman aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan töihin. Maanrakennustyöntekijöiden intensiivinen kahden päivän koulutus tulossa 7.-8.7.2022!

Maanrakennustyö pähkinänkuoressa:
Infra-ala on hyvin laaja ala, josta löytyy jokaiselle sopiva pähkinä purtavaksi. Kauttamme työskentelee maanrakennusaputyöntekijöitä, lapio- ja perämiehiä, infra-alan työnjohtajia ja maanrakennuskoneenkuljettajia. Työtehtäviin lukeutuvat kaikki maanpinnan muokkaukseen liittyvät työt, kuten pohjatyöt, putkitukset, pihasomistukset, tukimuurit, kiviaidat jne.

Koulutuksesta:
Oletko haaveillut infra-alan töistä, mutta jostain syystä olet siirtänyt haaveesi sivuun? Elämäsi tilaisuus on koittanut. Järjestämme koulutuksen viidelle valitulle innokkaalle maanrakennuksesta kiinnostuneelle tekijälle – ja mikä parasta, kahden päivän koulutuksen käyneet tulevat työllistymään alan töiden pariin. Koulutuksen jälkeen pääsee työskentelemään osaamista vastaavassa kohteessa maanrakennustöiden parissa.

Koulutus sisältää jokaisen koulutettavan hyvin henkilökohtaisella taitotasolla tapahtuvaa maanrakentamisen peruskoulutusta. Koulutuksessamme perehdytään työmaan tärkeimpiin taitoihin, erityisesti laserin käyttötaitoon työmailla ja korkojen laskemiseen. Lisäksi perehdytään jokaisen koulutuksessa olevan taitotason mukaan erilaisiin yleisimpiin piirustuksiin, suunnitelmiin ja leikkauskuviin. Koulutustamme täydennämme vielä putki- ja kaivotiedoilla. Koulutuksissa ryhmäkoko pidetään pienenä, jotta koulutus pysyy yksilöllisenä. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutuksen pitäjä on maanrakennusalan intensiivikoulutuksiin erikoistunut yritys, jonka ammattitaitoiset kouluttajat tarjoavat ainutlaatuista koulutusta, jota muualla ei ole tarjolla. Koulutuksen pitäjä on kiven kova alan ammattilainen, joka ei taio, vaan lapioi koulutukseen osallistuvista tulevia maanrakennusosaajia.

Haku:
Koulutus järjestetään Tampereella 7.-8.7.2022 ja haku on käynnissä nyt! Sinulla ei tarvitse olla alan kokemusta eikä aikaisempaa koulutusta. Koulutukseen pääseminen edellyttää motivoitunutta asennetta ja aitoa kiinnostusta infra-alan töihin. Mikäli näet tulevaisuutesi maanrakennuksen parissa, jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päättyessä. Voit myös soittaa kiinnostuksestasi tai kysyä maanrakennukseen liittyvistä työmahdollisuuksista.

Ollaan yhteyksissä: Myyntikonsultti Ira Martin, p. 040 6766 383.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.