Maanrakennustyöntekijä Vantaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 23.5.2022

Hei! Etsimme asiakkaidemme työmaille motivoituneita ja innostuneita maanrakennustyöntekijöitä Vantaalle.

Työnkuvaus:
Maanrakennustyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. rakennustyömaiden pohja- ja perustustyöt, talojen pohja- ja piharakenteet sekä tarvittavat asennustyöt. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua myös kivitöitä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Aikaisempaa kokemusta vastaavista maanrakennusalan töistä. Eduksi katsomme kokemuksen mm. taso- ja putkilaserin sekä täryjyrän käytöstä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tarjolla on myös lapiomiehen töitä. Omatoiminen ja itsenäinen työote sekä hyvä asenne auttavat tässä työssä pitkälle! Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisen kannalta. Tämän lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suullista suomen kielen taitoa. Työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua, joten auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme laadukkaat ja mukavat työvarusteet sekä palkkauksen kokemuksesi mukaan. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä turvalliset ja laadukkaat työvarusteet, sekä iloinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot tarvittaessa:
HR-koordinaattori Fanny Koskinen
fanny.koskinen@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.