Maanrakennustyöntekijä Tampereen seudulle

Kokoaikainen

Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 31.5.2022

Maata näkyvissä Tampereen alueella!

No nyt olisi koko kesän mitalta hommia maanrakennustöiden parissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme kivenkovan asenteen omaavaa tekijää, jolla olisi jo ennestään kokemusta lapionvarressa työskentelystä, putkien asennuksesta sekä kaivinkoneen perämiehenä toimimisesta. Plussaa tietty on, jos löytyy kokemusta korkojen katsomisesta sekä laserin käytöstä! 

Asiakkaamme kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähiseuduilla, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksesi. Työaika on maanantaista perjantaihin 7–15.30 ja palkkaa maksamme aina kokemuksesi sekä TES:in mukaan – ja työmatkakorvaukset tulevat muuten aina palkkasi päälle. Töiden aloitus toukokuussa – ja kuten aiemmin mainittu, hyvälle tekijälle on hommia tarjolla pidempään, suoraan syksylle asti! 

Huomioithan kuitenkin, että voimassa olevan työturvallisuuskortin tulee olla taskussa ennen töiden aloittamista.

Jos työtehtävät kuulostavat tutulta, ole meihin rohkeasti yhteydessä tai laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: avoimet työpaikat, maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.