Maanrakennustyöntekijä syksy 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.7.2024

Pääkaupunkiseudulle maanrakennusalan ammattilaisia syksy 2024!

Löytyykö sinulla kokemusta maanrakennnustehtävistä? Haluatko kehittää sinun taitoja maanrakennusalalla? Siinä tapauksessa sinun kannattaa hakea meille töihin! Meillä on nimittäin etsinnässä motivoituneita maanrakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle syksylle 2024! 

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustyöt, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden tekoa. Tulet myös työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Työkohteet ovat vaihtuvia pääkaupunkiseudun alueella

Työn edellytykset: 

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta maanrakennustehtävistä tai alan koulutus. Edellytämme myös tasolaserin ja täryjyrän käytön osaamista. Tämän lisäksi katsomme eduksi maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Tästä huolimatta tärkeintä on aitoa motivaatiota maanrakennusalaa kohtaan ja halua oppia uutta. Tulet työskentelemään tiimissä ja kaivinkoneenkuljettajan työparina, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot korostuvat tässä tehtävässä. 

Edellytämme myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä
  • Auton käyttömahdollisuus on eduksi mutta ei välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle: 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tarjoamme sinulle infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka maanrakennustyöntekijöillä yleensä on 12,64-14,61€/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet ja HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosess:

Näetkö itseäsi näissä töissä? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat joustavasti tilanteesi mukaan syksyllä 2024.  

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, perämies, rakennusala, raksa, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa

Ilmoitusnumero: 107716828

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus