fbpx

Maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Harjavalta

Haku päättyy 19.9.2021

Etsimme asiakkaallemme maarakennustyöntekijää Harjavaltaan.

Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työnkuvaasi kuuluu aitojen siirtelyä, kirjausta ja muuta apumiehenä toimimista. Sovit työhön, jos olet luotettava, aktiivinen sekä sinulta löytyy reipasta otetta työhön. Aikaisempi alan työkokemus katsotaa eduksi, mutta pitkälle pääse jo hyvällä asenteella ja kiinnostuksella oppia uutta. Hakijalta toivomme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Työtä on tarjolla noin kahdeksi kuukaudeksi ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan toimesta. Tarjoamme sinulle koko työsuhteesi ajalle kolmihenkisen HR-tiimimme tuen.  

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennustyöntekijä, Harjavalta, kenttämies

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.