Maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.3.2023

Maanrakennustyöntekijät huomio! 

Työtehtäväsi saattavat sisältää:
Pääsääntöisesti rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä sekä talojen pohja- ja piharakenteiden tekoa. Lisäksi kaivinkoneenkuljettajan avustamista, maankaivuutöitä lapiolla, kivitöitä ja asennustöitä. Työkohteet ovat vaihtuvia Pirkanmaan alueella.

Toivomme:
Että sinulta löytyisi kokemusta maanrakennustyömaiden eri tehtävistä ja sinulla olisi mahdollisesti alan koulutus takataskussasi, se olla myös jossain muussa taskussa, tai vaikkapa hanskassa. Mikäli sinulta löytyisi kokemusta täryjyrän ja tasolaserin käytöstä, olisi se erittäin hieno juttu, mutta näiden taitojen puuttuminen kokemuslistaltasi ei ole kuitenkaan este työllistymisellesi, mikäli sinulta löytyy kuitenkin halua sekä motivaatiota työtä kohtaan! Edellä mainittujen asioiden lisäksi, lisätään toivomuslistaa vielä hyvä peruskunto.

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja kaikissa työsuhdeasioissa sinua palvelee iloinen, välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

Laita meille hakemusta tulemaan!

  • HR-koordinaattori, Sami Puh. 040 667 9544

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!