Maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Ylöjärvi

Haku päättyy 6.12.2022

Työt hakusessa? Voit lopettaa työpaikkailmoitusten selailun tähän paikkaan Miksi? 

WorkPower tarjoaa sinulle työpaikan ja kilpailukykyisen palkkauksen sinun oman osaamisesi, kokemuksesi sekä rakennusalan TES mukaan! Vastapainoksi tarjoa sinä meille hyvällä työpanoksella varustettu työntekijä? 

Emme siis välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, meille tärkeintä on innokas ja oppimishaluinen työote. Maanrakennustyöntekijän tehtäviin kuuluu laajasti erilaisia töitä. Lisäksi avustavat tehtävät saattavat kuulua työnkuvaa esim. mm. raivaus- ja lapiointityöt. Kuitenkin alan koulutus tai aiempi kokemus maanrakennuksesta katsotaan eduksi.

Lisäksi työtehtävät mahdollisesti määräytyvät myös oman osaamisesi mukaan. Asiakasyrityksissämme saat joka tapauksessa ammattilaiset työkavereiksesi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa. Lisäksi töiden aloitusajankohta on sovittavissa, hyvälle tekijälle on varmasti pidempiaikasta työtä luvassa.

Työaikasi on arkisin 7.00 – 15.30. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytyksenä. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit maanrakennustyötä ja sinulta löytyy motivaatio, hieman kokemusta ja halu kehittyä maaraksan pariin. Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan tiimin WorkPowerin toimistolla! Hakemuksen voit jättää ilmoituksen alla olevasta linkistä. Voit olla myös suoraan yhteydessä kiinnostuksestasi soittamalla. Nähdään videohaastattelussa!

Ota yhteyttä: 

  • Laaksonen Mikko, koordinaattori – 0405723535 
  • Katri Mäkinen, koordinaattori – 0408324363

avainsanat: avoimet työpaikat, infra-ala, maanrakennus, maaraksa, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä, Tampere, maanrakennustyö, työpaikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!