Maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 25.5.2022

Essä mittä töit ol vail? Vai olek kuitenk?

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä maanrakennusalalle. Työt ovat lähtökohtaisesti maankaivuuhommia ihan rehellisellä lapiolla sekä vanhanliiton koneilla. Tässä olisi loistava sauma ehkä juuri sinun päästä kartuttamaan osaamista maanrakennusalalta ja päästä tätä kautta kohti ammattilaisuutta? 

Me tarjoamme sinulle työpaikan ja kilpailukykyisen palkkauksen ja tarjoa sinä meille hyvällä työpanoksella varustettu työntekijä? Tehdäänkö diili? (ei siis se ohjelma) 

Emme siis välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, meille tärkeintä on innokas ja oppimishaluinen työote.  Työtehtäviin saattaa kuulua erilaisia avustavia tehtäviä, mm. raivaus- ja lapiointitöitä sekä erilaisia kaivuutöitä. Työtehtävät mahdollisesti määräytyvät myös oman osaamisesi mukaan. Asiakasyrityksissämme saat ammattilaiset työkavereiksesi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työaikasi on arkisin 7.00 – 15.30. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytyksenä. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit työtä tai haluat päästä infra-alalle ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan tiimin WorkPowerin toimistolla! Hakemuksen voit jättää ilmoituksen alla olevasta linkistä. Voit olla myös suoraan yhteydessä kiinnostuksestasi soittamalla. Nähdään videohaastattelussa!

Ota yhteyttä: 

  • HR-harjoittelija Sami, – 040 677 9544
  • HR-koordinaattori, Ira – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri – 040 832 4363

avainsanat:  avoimet työpaikat, raksa, rakennus, kaivuutyöt, infra-ala, maanrakennus, maaraksa, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.